torsdag 19 september 2013

Installation och intryck av iOS7

Direkt när uppdateringen iOS7 släppte var det dags att uppgradera mobilen till det senaste. Första steget var att rensa för det behövdes minst 3,1 GB ledigt utrymme för denna uppdatering. Lycka till med detta ni som snikköpt iPhone med endast 8 GB minne. Det blir att rensa allt för att få in denna uppgradering.

Rensat och äntligen kunde jag klicka uppgradera men den misslyckades flera gånger. Det visade sig bero på att mobilen hade för lite ström kvar, hur ovanligt är det med iPhone?

Uppdatering på gång och den visade på 10 timmar först och 2 timmar senare när det var läggdags var den nere i 6 timmar. Det var nog lite för många som uppgraderade samtidigt.

På morgonen hade jag äntligen en "ny" mobil och äntligen har Apple släppt något som känns nytt sen Job dog. Mycket vitt och snyggt och modernt och det var verkligen på tiden. Nya bra funktioner också så detta är riktigt lyckat. Återstår att se om detta är en batteridödare eller kan man få ut mer av mobilen nu.

Andra tycker tvärtom att det äldre utseendet var bättre men hur roligt var det med samma utseende sen hjulet uppfanns.

Förresten är Office 2013 väldigt vitt men inte kan väl Apple snegla på Microsofts produkter?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

One or more intermediate certificates missing

När jag försökte att installera ett Wildcardcertifikat på en webbserver fick jag följande felmeddelande som bild visar att det saknar ett ...