onsdag 19 september 2012

Installation och test av iOS6


Ikväll släpptes det nya iOS6 och direkt var man tvungen att testa det.  Nedladdningen tog lång tid och tiden pendlade fram och tillbaka som de värsta SL-minuterna. Med halvtaskig bandbredd hemma tog själva installationen ca en timma.
Efter omstart och installation stod det iO6 stort på skärmen. Godkänna användaravtal och skriva lösen till Apple-ID var det enda som behövdes sedan var det klart. 
Mycket bra jämfört med den katastrofala uppdateringen till iOS5. Med denna uppdatering fanns alla bilder kvar vilket iOS5 rensade bort. Här fanns allt kvar tack och lov, hoppas att det är lika bra efter uppdatering av iPhone.
Första intrycket av iOS6 blir tyvärr ett stort frågetecken, det enda direkt synbara var en ny symbol för klockan. Youtube finns inte heller mer som app vilket känns som ett steg bakåt.
De förändringar som syns är under inställningar men inget direkt upplyftande. Precis som med iPhone5 känns det nya operativsystemet som en besvikelse. Med alla dessa miljarder och långa utvecklingstid borde de väl ändå komma med mera?
Hittade en stor förbättring efter lite letande, vid uppdatering av installerade appar slipper man skriva lösenordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

One or more intermediate certificates missing

När jag försökte att installera ett Wildcardcertifikat på en webbserver fick jag följande felmeddelande som bild visar att det saknar ett ...